A bérelt gépeket szükség esetén ki is tudjuk szállítani. 

A bérelt gépek kiszállítását Budapesten és Pest megyében is tudjuk vállalni. A kölcsönzött gépeket egy partner futárunkkal szállíttatjuk. A szállítás költségeit minden esetben a helyszínen kell a futárnak kifizetni.  Amennyiben a gépkölcsönzéshez kiszállítást is szeretne, akkor a gépkölcsönzés menete kétféle módon is történhet: 

Kiszállítás normál bérlést követően

   A számunkra egyszerűbb eset amikor a bérlő bejön hozzánk, elkészül a bérleti szerződés, a kaució összege átadásra kerül, és a szükséges okmányokról fénymásolat készül (személyigazolvány, lakcímkártya stb.., vagy céges okmányok). Ez esetben nálunk a gép átadása előtt szükség esetén bemutatjuk az adott gép működését és annak tudnivalóit. 

Telefonos egyeztetést követően

Telefonon kollégánkkal megbeszélik a bérlés és kiszállítás feltételeit, egyeztetve a kiszállítás helyét és idejét. Ezt követően az megbeszélt időben futárunk kiszállítja a gépet. A futár viszi a szerződést amelyet a helyszínen kitöltenek, illetve a szükséges okmányokról fénymásolatot készít. A futár csak a megjelölt helyre szállítja a gépet, ahol azt átadja. Nehezebb vagy nagyobb mennyiségű gép illetve eszközök esetén a bérlőnek kell bizosítania a lepakoláshoz, deponáláshoz szükséges emebereket.  Nem minden esetben tudjuk a gépeket telefonos megrendelés alapján kiszállítani.  Vannak olyan összetett működésű gépek, amelyeknek a használatát, és működését az azt használó embernek a telephelyünkön be kell mutassuk. Illetve vannak olyan gépek is amelyeknek a szállítását csak előzetes megrendelés és letéti díj fizetése ellenében tudjuk csak kiszállítani.